Mladenič je svoje dejanje dekletu priznal, to pa ga je zaradi tega povsem razumljivo pustilo. Da bi Luke ponovno osvojil srce svoje velike ljubezni, se je odločil za hrabro a sila trapasto potezo. V dresu osovraženega mestnega tekmeca Tottenhama je odšel pred stadion Arsenala in z napisom "Sara, ljubim te“ paradiral okoli, vse skupaj pa je nato objavil na spletni strani YouTube.

"Ta posnetek sem napravil, ker se želim opravičiti svojemu dekletu. Da bi bilo ponižanje še večje, sem se ga odločil javno objaviti. Sarah, zares mi je žal in upam, da mi boš oprostila. Prosim pokliči me,“ je pod videom zapisal Luke.

Ker je poteza obupanega fanta vse prej kot običajna, so angleški mediji upravičeno posumili, da gre le še za en nadvse domiselen marketinški trik, a je McQueen odločno zatrdil, da ni tako.

"Video sem napravil, ker sem na zabavi poljubil drugo dekle. To sem priznal svoji punci, ki je povsem upravičeno prekinila najino zvezo. Vem, da sem ravnal napačno, in da si ne zaslužim še druge priložnosti. Sem zelo razburjen, ker vem, kako zelo sem prizadel žensko, ki jo ljubim. Če mi bo odpustila, bom najsrečnejši moški na svetu in storil bom vse, kar je v moji moči, da bo tudi ona najsrečnejše dekle na svetu.“

Luke se je po svoji avanturi pred stadionom topničarjev domov vrnil živ in zdrav, ali mu je s hrabro potezo, ki spominja na tiste iz romantičnih filmov, dekle uspelo dobiti nazaj, pa žal ni znano.