"Zaslužimo si scidetto. Nismo še izgubili tekme v domačem prvenstvu in prejelo smo zelo malo zadetkov. Moštvo je v to sezono vložilo veliko truda in ponosni smo na to, kar nam je do sedaj uspelo doseči. A ne zaletavajmo se. Recimo le, da obstajajo dobre možnosti, da osvojimo naslov prvaka. A še nič ni odločeno. Imam dovolj izkušenj, da vem, o čem govorim. Do konca so še štiri tekme in vse je mogoče," je pred današnjim obračunom Juventusa in Novare dejal Buffon.

Stara dama je bila nato danes uspešna na gostovanju pri zadnji Novari (4:0), a tudi Milan se je z gostovanja pri Sieni vrnil z zmago (4:1), tako da na vrhu lestvice v serie A med tekmecema ostaja tri točke razlike v korist moštva iz Torina.

Juventus je torej vse bližje naslovu prvaka, v zadnjih treh krogih pa ima morda tudi nekoliko lažji razpored, saj bo gostil Lecce in Atalanto, gostoval pa bo pri Cagliariju, medtem ko bo Milan vse preostale tri tekme odigral na svojem stadionu, a v predzadnjem krogu bo kot gost igral proti Interju (preostali tekmi sta proti Novari in Atalanti).