Trener črno-modrih Claudio Ranieri je s svojimi varovanci doživel novo grenko razočaranje, saj je zaradi pravila glede zadetka v gosteh ostal brez četrtfinala lige prvakov, kar je v italijanski prestolnici mode sprožilo nov val ogorčenja in negodovanja s strani privržencev Interja, ki se bodo do konca sezone morali zadovoljiti le s prvenstvenimi tekmami, kjer bodo “nerazzuri“ poskušali izboljšati trenutno sedmo mesto.

“Ta nesrečen izpad popolno zrcali našo letošnjo sezono. Verjetno smo v teh 180 minutah prikazali boljši nogomet od Marseilla in imeli lepše priložnosti, a dva zadetka, ki smo ju prejeli v sodniških podaljških obeh tekem, sta nas stala napredovanja. Na dveh tekmah smo nasprotniku dopustili le tri udarce v okvir gola, a smo prejeli dva zadetka. Pač tako je, da zmaguje moštvo, ki doseže več zadetkov in zato lahko le čestitam Marseillu za napredovanje,“ je po tekmi novinarjem dejal razočarani Ranieri.

“Nismo zmogli dati od sebe več, kot smo dali ta večer. V prvih 20 minutah smo bili dobri, nato pa smo nekoliko padli in si nismo uspeli priigrati priložnosti. V drugem delu sem od Sneijderja želel več sodelovanja v napadu, a se je poškodoval. Torej veliko smole. A prikazali smo največ, kar smo lahko, to pa žal ni bilo dovolj,“ je še dodal turobni Ranieri, ki se verjetno zaveda, da ga v prihodnji sezoni najverjetneje ne bo več na klopi Interja.