Tevez je prvič po vrnitvi oblekel Cityjev dres že pred dnevi, ko je za drugo moštvo odigral 45 minut na tekmi za zaprtimi vrati, tokrat pa se je prvič ponovno predstavil gledalcem. Tekmo je začel v prvi postavi, v drugem polčasu pa je dosegel izenačujoči zadetek za 1:1. V 70. minuti ga je nato zamenjal Filippo Mancini, sin trenerja Roberta Mancinija, s katerim se je Argentinec jeseni sporekel in od takrat ni več igral.

Tevez je bil na tekmi toplo sprejet od sicer maloštevilnih gledalcev na Etihadu, ob odhodu na odmor pa je v zahvalo za aplavz nekomu na tribuni poklonil svoj dres. Tudi ko je ob menjavi dokončno zapustil igrišče, mu je približno tisoč gledalcev znova namenilo ovacije, nič drugače pa ni bilo po tekmi, ko se je pri izhodu iz stadiona zbralo kar precej ljudi, da bi pozdravili vrnitev zelo dobrega, a težavnega napadalca v moštvo.

Argentinec je vse skupaj zelo dobro sprejel, saj se je cel čas smejal in bil dobro razpoložen. Mancini nanj sicer v nedeljo na tekmi proti Swanseaju še ne bo računal, zato je sedaj za datum Tevezovega povratka označen 19. marec, ko bo City gostil Chelsea.