Crespa je kupil lastnik kluba Barasat, poleg Argentinca pa je bilo na dražbi še kar nekaj znanih imen. Fabio Cannavaro je bil prodan Sliguriju za 830 tisoč dolarjev, Robert Pires je Howrah stal 800 tisoč dolarjev, Jay-Jay Okocha je bil za 550 tisoč dolarjev prodan Durgapurju, Robbia Fowlerja pa je za 530 tisoč dolarjev dobila Kolkata.

Poleg nogometašev je bilo na voljo tudi pet trenerjev, med katerimi je bilo treba najvišjo ceno plačati za nekdanjega portugalskega reprezentanca Fernanda Couta (240 tisoč dolarjev).

Ustanovitelji lige verjamejo, da bi nova nogometna mini liga šestih klubov, ki se bo začela konec februarja in končala že v aprilu, lahko ponovila uspeh kriketa. Crespo, Cannavaro, Pires in ostali zvezdniki bi morali prebuditi zanimanje mladih za nogomet v Indiji in dvigniti nivo tega priljubljenega športa v državi, ki je na Fifini lestvici šele na 158. mestu.

“Takšna dražba je edinstvena v svetovnem nogometu. Vsi klubi so razpolagali z enakim proračunom v višini 2,5 milijona dolarjev in lahko rečem, da so pametno potrošili denar,“ je po dražbi dejal Bhwaswar Goswami, izvršni direktor podjetja CMG, ki je snovalo to idejo, da bi k sodelovanju pri nenavadnem nogometnem tekmovanju povabili svetovne nogometne zvezdnike.