Razdor med igralci in Mourinhem je očitno vse večji, zato torkova izjava 48-letnika o morebitnem odhodu iz kluba ne preseneča. "Ne vem, če bom naslednjo sezono še pri Realu,“ je novinarjem priznal kontroverzni Portugalec, ki je kljub prvemu mestu v prvenstvu deležen vse večjih kritik tudi s strani navijačev.

Kot poročajo angleški mediji, je prvo ime na seznamu želja galaktikov Arsenalov Arsene Wenger, v igri pa naj bi bil tudi nemški strateg Joachim Löw. Klub iz španske prestolnice je Wengerja menda v svoje vrste skušal pripeljati že leta 2009, a jih je Francoz zavrnil, veliko večje možnosti za to pa naj bi obstajale sedaj, ko Arsenalu v prvenstvu ne gre vse po načrtih.

Topničarji so izgubili zadnja tri prvenstvena srečanja, za močno želenim četrtim mestom, ki še vodi v ligo prvakov pa jih ločijo štiri točke. Neuvrstitev Londončanov v elitno tekmovanje bi za klub pomenilo pravo malo katastrofo, kar je nenazadnje priznal tudi Wenger.

Predsednik vodilnega moštva v Španiji Florentino Perez zato upa, da bo najmočnejše klubsko tekmovanje na stari celini, denar ter izziv vreči Barcelono s prestola Evrope dovolj velik izziv za izkušenega trenerskega mačka. Slednjemu celo grozi, da bo v naslednji sezoni po Fabregasu in Nasriju ostal še brez svojega najboljšega strelca Robina Van Persieja, ki je velika želja bogatega Manchester Cityja.