Naturalizirani portugalski reprezentant Pepe je pretekli teden postal tarča kritik, potem ko je na prvi tekmi četrtfinala španskega pokala namerno pohodil roko prvega zvezdnika katalonske ekipe Lionela Messija.

Potezo Pepeja so obsodili številni, Waynee Rooney ga je označil celo za idiota, podoben naziv pa bi si za včerajšnjo potezo proti Tottenhamu bržkone lahko prislužil tudi Mario Balotelli. Italijanski nogometaš je v angleškem prvenstvu proti londonski ekipi dosegel zmagoviti zadetek, ki pa ga je zasenčil grd prekršek nad Scottom Parkerjem.

Zloglasni napadalec je v boju z nasprotnikom v 83. minuti za trenutek izgubil ravnotežje, a se ujel, za povrh pa s svojim nogometnim čevljem Parkerja brcnil naravnost v glavo. Ker je incident ostal neopažen sodniškim očem, jo je Balotelli odnesel brez kazni, a je po tekmi naletel na hud odziv Tottenhamovega trenerja Harryja Redknappa.

"Fant ne bi smel doseči zadetka, saj sploh ne bi smel biti na terenu. Moral bi prejeti rdeči karton,“ je bentil Redknapp, prešerne volje pa po dogodku ni mogel biti niti Parker, ki je tekmo končal z ureznino na glavi..


(Foto: Splet)