"Oba sta najboljša trenerja na svetu, o tem ni dvoma. Vendar če sem lahko nekoliko subjektiven, menim, da je Mancini boljši. Danes morajo trenerji iz vsakega igralca izvleči največ, to pa Manciiju odlično uspeva,“ je na vprašanje, kateri izmed trenerjev je po njegovem mnenju boljši, odgovoril Balotelli.

Kontroverzni član Manchester Cityja je nekaj besed spregovoril tudi o igranju v Angliji ter odnosu s tamkajšnjimi mediji, ki ga preprosto obožujejo. "Imam 21 let in že dve leti sem od doma. Na Anglijo sem se dobro navadil, a obenem moram priznati, da tu praktično nimam pravih prijateljev. V kolikor bom zapustil Otok, se bom zagotovo vrnil v Italijo,“ je priznal Balotelli, ki ga očitno pošteno tare domotožje.

"Kar koli tu storim, je narobe interpretirano. Če si kupim fiata una, bodo pisali, da mi ferrari bolje pristaja. Če to storim, me označijo za bahavega. Če se nasmejem, sem neresen, če se ne smejem, sem domišljav bogataš, ki ne zna uživati v najlepšem poklicu na svetu, Tabloidi v Angliji preveč pišejo o vsem in ničemer, v vsakem primeru pa so trapasti,“ je svoj pogled na nadležne otoške medije za konec podal italijanski reprezentant.