Potem ko so gostje vodili že z 2:0, so domači igralci v drugem polčasu tekmo le spreobrnili sebi v prid in jo na koncu dobili s 3:2. Kljub doseženi zmagi pa z videnim na igrišču ni bil zadovoljen strateg Reala Jose Mourinho, ki po tekmi ni skoparil s kritikami na račun svojih varovancev, pohvalil pa je predvsem fenomenalne navijače, ki ob zaostanku dveh zadetkov niso nehali verjeti v zmago svojih ljubljencev.

"Naša predstava v prvem polčasu ni bila dobra. Nismo bili dovolj zbrani ter posledično delali številne napake pri izvajanju prostih strelov. Ekipi sem med premorom dejal, da bi, če bi le lahko lahko, zamenjal celotno enajsterico. Ekipa je v drugem polčasu, tudi s pomočjo gledalcev, le pobrala smeti, ki jih je pustila za sabo po prvih 45 minutah. Vrnili smo se po zaslugi simbioze med ekipo in navijači,“ je na novinarski konferenci po končani tekmi dejal Mourinho, ki je nekaj pohvalnih besed izrekel tudi na račun nasprotne ekipe.

"Malaga je igrala svojo igro. Branili so se in niso naredili veliko, da bi dosegli zadetek, a so dobro uigrana ekipa. V gosteh bomo imeli prednost, čeprav majhno. Srečanje bo težko, v drugem polčasu bi lahko zadeli večkrat,“ je še izdal portugalski nogometni strateg.