United se je včeraj znašel v zaostanku že v tretji minuti, ko je branilec Phil Jones pred vrati žogo nespretno potisnil v svojo mrežo. Po pol ure tekme je Dimitar Berbatov izenačil in postavil izid prvega polčasa. V nadaljevanju so domači krenili silovito in v 59. minuti prek Darrena Flatcherja povedli, a že minuto kasneje je po slabem posredovanju vratarja Davida de Gee in Ria Ferdinanda izenačil Pablo Aimar. Do konca se izid ni več spremenil in rdeči vragi so v petem nastopu še tretjič remizirali.

Legendarni trener Uniteda Alex Ferguson je bil po novem spodrsljaju nezadovoljen.

“Sem zelo razočaran. Imeli smo sicer kar nekaj smole, saj smo si dali avtogol in dobili še zadetek po slabem izbijanju De Gee. Povratna podaja vratarju bi resda lahko bila nekoliko boljša, a David bi moral žogo le poslati izven igrišča, žal pa se je odločil drugače. Sicer pa smo igrali kar dobro in si pripravili precej priložnosti. Igralcem ničesar ne zamerim, saj so si zaslužili zmago. A nogomet je včasih krut in danes je bil krut do nas,“ je po tekmi povedal Ferguson.

Sir Alex vseeno verjame, da bodo njegovi varovanci na zadnji tekmi v Baslu dovolj zbrani, da si ne bodo privoščili poraza in bodo upravičili vlogo favorita skupine.

“Čaka nas težka tekma. Situacija za nas trenutno ni najbolj rožnata, a imam zaupanje v svoje igralce in verjamem, da se bomo uvrstili v osmino finala lige prvakov.