Denver, ki je gostil vodilno ekipo lige NBA Oklahomo, se na domačem igrišču ni dal. Oklahoma City Thunder, ki so v goste prišli s šestimi zaporednimi zmagami na računu, so morali po podaljšku priznati poraz s 118:121. Corey Brewer je za gostitelje dosegel 26 točk, Danilo Gallinari jih je dodal 18. Mož odločitve v podaljšku je bil Kenneth Faried, ki je manj kot minuto pred koncem dosegel pomembni točki s polaganjem. Skupno je zbral 16 točk in 10 skokov.

V dresu Oklahome, ki z 32 zmagami ostaja na vrhu lige NBA skupaj z moštvom Los Angeles Clippers, je Kevin Durant dosegel 37 točk, osem podaj in sedem skokov. A je ob zvoku sirene v podaljšku zgrešil ključen met za tri točke, ki bi tekmo prevesil v drugi podaljšek. Za prvega je s trojko manj kot minuto pred koncem rednega dela poskrbel Russell Westbrook, ki je tekmo končal s 36 točkami, devetimi podajami in osmimi skoki.

Dallas Mavericks še naprej kažejo dobro pripravljenost, sinoči so zabeležili peto tekmo v zadnjih šestih tekmah. Najboljši strelec je bil z 20 točkami Shawn Marion, Nemec Dirk Nowitzki je dosegel 12 točk. Skupno je kar sedem igralcev Dallasa preseglo deset točk. Pri gostiteljih je bil s 24 točkami najučinkovitejši Glen Davis.