Najboljša strelca pri New Yorku sta bila Carmelo Anthony z 19 točkami in Kenyon Martin, ki jih je dosegel 14. Na drugi strani je pri Dallasu, ki je doživel tretji zaporedni poraz, izstopal le Dirk Nowitzki z 18 točkami in devetimi skoki.

Kljub zmagi New York še naprej ostaja na zadnjem mestu v atlantski skupini. V 33 nastopih je zbral enajst zmag in 22 porazov.

Med najbolj vročimi ekipami v ligi je Golden State. Proti Washingtonu je zabeležil deveto zaporedno zmago, tako da je le še tekmo oddaljen od klubskega rekorda iz sezone 1975/76. Klay Thompson je zbral 26 točk, David Lee jih je prispeval 21, Andrew Bogut 15 in Stephen Curry 14.

Prvaki iz Miamija so šele v zaključku tekme strli odpor gostov iz Toronta. Pri rezultatu 100:97 je imel Kyle Lowry možnost za izenačenje, vendar je zgrešil trojko, na drugi strani pa je najboljši igralec tekme LeBron James s črte prostih metov odločil zmagovalca. Za Miami je to četrta zmaga v petih nastopih, Toronto pa se je moral po petih zaporednih zmagah sprijazniti s porazom.

Vodilna ekipa lige ostaja Indiana, ki je v gosteh premagala Cleveland in vpisala 27. zmago v sezoni. Za sedmi uspeh v osmih tekmah je Paul George dosegel 16 točk, Roy Hibbert pa 15.

Največ košev so videli gledalci v Los Angelesu, vendar privrženci Lakersov niso najbolj zadovoljni zapuščali Staples Centra. Denver je namreč njihovim ljubljencem nasul kar 137 točk, kar se ni zgodilo že od leta 1993. V zadnji četrtini kar 44. Gostje niso imeli izstopajočega posameznika - Nate Robinson je dosegel 21 točk, Timofej Mozgov in Ty Lawson 20, Kenneth Faried pa 17, pri Lakersih, ki so v zadnjih osmih nastopih sedemkrat izgubili, pa je največ točk dosegel Pau Gasol (25).