Najbolj razpoložena pri domačih sta bila Marcin Gortat z 21 točkami in 12 ujetimi odbitimi žogami ter Luis Scola, ki je dodal 15 točk.

Pri San Antoniu, ki je zaigral brez poškodovanega Tonyja Parkerja, je Kawhl Leonard prispeval 16 točk in 9 skokov. V vrstah ostrog je sicer kar šest igralcev prispevalo dvomestno število točk. San Antonio ostaja nerešena uganka za košarkarje iz Phoenixa, ki je izgubil šestič zapored proti tekmecem iz zahodne konference ter devetič v zadnjih desetih tekmah.

Moštvo Los Angeles Lakers je zmagalo tretjič zapored. Jezerniki so v gosteh premagali Dallas Mavericks s 103:99. Kobe Bryant je prepričljivo dobil dvoboj pod obročema z nemškim zvezdnikom Dirkom Nowitzkijem. Prvi zvezdnik jezernikov je vpisal 38 točk, 12 skokov, 7 podaj, blokado, medtem ko je Nowitzki v najboljši predstavi sezone prispeval 30 točk, 13 skokov, asistenco in tri ukradene žoge.

"Bilo je zabavno. Zelo cenim Dirka, zelo rad meče na koš, danes je imel nekaj krasnih potez," je bil zadovoljen Bryant, ki je z izvrstnim izkupičkom presegel mejnik 31.000 točk v ligi NBA. Tudi Nowitzki je zelo hvalil Bryanta: "Nedvomno gre za najboljšega igralca zadnjega desetletja. Že kar nekaj časa igram v NBA in vedno si rad ogledam njegove predstave na parketu. Igrali smo res dobro košarko, vsi, ki so si lahko ogledali tekmo, so lahko zelo uživali, na koncu pa je vedno tako, da ena ekipa zmaga, druga pa izgubi, tokrat smo bili to mi."