Pri Soncih je Channing Frye dodal 17 točk, na drugi strani se je Trey Burke ustavil pri 20 točkah, ob tem je zadel dve trojki v zadnjih štirih minutah. Utah je na zadnjih devetih gostujočih tekmah izgubil, z uspehom proti Phoenixu je vknjižil šele tretjo zmago na 18 tekmah v najmočnejši košarkarski ligi na svetu v tej sezoni.

"Naši fantje so mislili, da se lahko pokažejo in zmagajo tekmo. Tako to ne gre, ampak nočejo poslušati," je bil po tekmi nejevoljen trener Phoenixa Jeff Hornacek, ob tem pa je pripomnil: "Vsi trenerji jih opozarjajo, da morajo biti pripravljeni in poglejte, kaj se dogaja."

Marvin Williams, ki je za Utah prispeval 14 točk, je po tekmi dejal: "Čutili smo, kot da je Phoenix v naši dvorani in počne kar želi. Boljši so bili v prehodu igre, premagali so nas med obema raketama, toda želeli smo se vrniti in se osredotočiti. Uspelo nam je."

Houston je s 112:106 premagal San Antonio in mu prizadejal prvi domači poraz v tej sezoni. Pri Raketah je blestel James Harden, ki je 16 od 31 točk dosegel v zadnji četrtini, Chandler Parsons jih je dodal 25. Pri San Antoniu je Tony Parker dosegel 27 točk in osem podaj.

Minnesota je premagala Dallas s 112:106, pri zmagovalnem moštvu je Kevin Martin dosegel 27 točk, pri Dallasu se je Dirk Nowitzki ustavil pri 23 točkah, še tri več je dosegel Monta Ellis. Brooklyn Nets je s 97:88 premagal Memphis, Washington je bil s 108:101 boljši od Atlante, Cleveland s 97:93 od Chicaga, Milwaukee pa je z 92:85 premagal Boston.