Po izenačenem prvem polčasu (38:38) je odločitev o zmagovalcu padla v zadnji četrtini, ki so jo gostje sicer začeli s prednostjo sedmih točk, a so domači na krilih razigranega Armsteada uspeli zrežirati preobrat in priti do zmage, ki jih je približala osvojitvi vsaj šestega mesta, ki prinaša igranje v evropskem pokalu.

Armstead je dosegel je 23 točk, od tega 17 v zadnji četrtini, ali kar je bilo še bolj pomembno, enajst v zadnjih treh minutah in pol tekme. Odločilni koš je dosegel slabi dve sekundi pred koncem in to s skoraj desetih metrov.

Krka se je v zadnji četrtini dvakrat pobrala. Najprej po zaostanku desetih točk, drugič pa po 67:72. Od tu najprej je imel Armstead svoj 'show'. Najprej je zadel prvo trojko po petih neuspešnih poskusih, nato je bil dvakrat natančen s črte prostih metov, v zadnje pol minute pa je gledalce dvakrat dvignil s sedišč. Najprej s trojko za 80:77, ki ji je sledila Zadrova za izenačenje, nato pa še tista z devetih do desetih metrov, ki bo zagotovo pristala med najlepšimi potezami kroga v ligi Aba. Ob tem je imel Armstead še 10 skokov in 5 podaj (indeks 27). Chris Booker je pristavil 20 točk, Aleksis Wangmene pa 14.

Krko v zadnjih treh krogih čakata dve gostovanju (Budućnost in Union Olimpija) ter domača tekma proti madžarskemu Szolnoku.