Zvezdniki bodo v Houstonu tako na igrišču kot na tribunah. Vse najboljše, kar premore najmočnejša liga na svetu, bodo med drugimi spremljali pevka Alicia Keys, olimpijski prvak Usain Bolt in legendarni Michael Jordan, ki bo prav ta konec tedna praznoval 50. rojstni dan.

Kobe Bryant bo petnajstič zapored nastopil na tekmi All Stars, kar je nov rekord v ligi NBA, sedem igralcev pa bo prvič v karieri okusilo "zvezdniški prah" - Tyson Chandler (New York), Paul George (Indiana), Jrue Holiday (Philadelphie), Kyrie Irving (Cleveland), Joakim Noah (Chicago), Brook Lopez (Brooklyn) in James Harden (Houston).

Pri Vzhodu bo manjkal Rajon Rondo (Boston), vprašljiv je nastop Carmela Anthonyja (New York), Kevin Garnett pa napoveduje, da je pri 37 letih zanj verjetno to zadnji nastop na tekmi zvezd. Sta pa zato LeBron James in Dwyane Wade v odlični formi in pripravljena prekiniti niz zmag Zahoda.

Na papirju je Zahod favorit. Osrednjo vlogo bodo nosili igralci iz Kalifornije - Kobe Bryant in Dwight Howard iz Lakers, Chris Paul in Blake Griffin iz Clippers ter Tim Duncan in Tony Parker iz San Antonia.