Pri zmagi bojevnikov se je najbolj izkazal Stephen Curry, ki je zbral 19 točk in 11 podaj, Klay Thompson je k zmagi dodal 23 točk, Harrison Barnes 17 in deset skokov, Draymond Green pa 14 in tudi 14 skokov.

Bojevniki izenačili rekord kluba

Warriors so z današnjo 11. zaporedno zmago zmago izenačili najdaljši zmagoviti niz v klubski zgodovini, ki sega v sezono 1971/72.

Pri gostih se je z 12. dvojnim dvojčkom v karieri najbolj izkazal Anthony Davis, ki je zbral 30 točk in 15 skokov.

Na preostalih dveh tekmah večera so New York Knicks v domači dvorani s 87:90 klonili proti Cleveland Cavaliers, Portland Trail Blazers pa so doma z 88:82 premagali Indiana Pacers.

Irving dosegel 37 točk

Kyrie Irving je za konjenike dosegel 37 točk, izkazal se je tudi LeBron James, ki je proti koncu zadnje četrtine dosegel pet točk zapored, in skupaj sta pomagala Clevelandu, ki je sicer večji del drugega polčasa zaostajal, do zmage. James je večer končal pri 12 točkah in 12 podajah.

»Spektakularno je igral. Vsakič, ko smo potrebovali koš, ga je zadel. Vsakič, ko smo potrebovali na parketu malo več energije, nam jo je dal. Izjemen je bil,« je o Irvingu, ki je tokrat zasenčil prvega zvezdnika moštva, po tekmi dejal James.

Trojko zadel po pisku sirene

Pri gostiteljih v Madison Square Gardnu je prvi zvezdnik Carmelo Anthony, ki je vodil zadnji napad kratkohlačnikov na tekmi, poskusil z metom za tri z desne strani, a zgrešil. Odbito žogo je Iman Shumpert odbil do Joseja Calderona, ki je sicer zadel trojko, a na žalost Newyorčanov po pisku sirene. Anthony je tekmo končal pri le devetih točkah.

V Portlandu je bil Damian Lillard s 23 točkami prvi strelec večera, Lamarcus Aldridge je k zmagi dodal 18 točk in 13 skokov, Trail Blazers pa so prišli še do 12. zmage v zadnjih 13 tekmah. Rodney Stuckey je za Indiano, ki je izgubila še tretjič zapored, dosegel 16 točk.