V Adecco metu za tri točke je zmagal Robert Abramovič iz LTH Castings Mercatorja, v Telemachovem zabijanju je bil najbolj atraktiven Nemanja Barač (Rogaška Crystal), v tako imenovanem Sony izzivu pa so z vseh treh pozicij, se pravi izpod koša, izza črte za tri točke in sredine igrišča, zadeli le Jaka Blažič, Gregor Jakhel Kolarevič in Jure Pelko.

Prvič v več kot dvajsetletni zgodovini tekem All Stars sta se med seboj pomerili ekipi, ki sta jih izbrala kapetana. Na eni strani Edo Murić iz Krke, na drugi pa Jaka Blažič iz Uniona Olimpije. Čeprav je v ekipi Murića v zadnjem trenutku zbolel eden najboljših košarkarjev na delu v Slovenji, avstralski reprezentant Union Olimpije Aron Baynes, tako da so bili med 24 sodelujočimi igralci le štirje tujci, so bili izbranci Murića, ki jih je vodil Aleksander Sekulić, prepričljivo boljši. Vodili so praktično vseh štirideset minut in na koncu slavili s štirinajstimi točkami razlike.

Točke za ekipo Eda Murića so dosegli Murić 17, Lorbek 10, Collins 10, Tratnik 9, Bubnić 6, Jotič 6, Primorac 4, Jovanovič 4, Klobučar 4 in Pelc 2, na drugi strani pa so bili uspešni: Blažič 18, Gačeša 12, Kolarevič 8, Miljkovič 7, Prepelič 6, Pelko 3, Špan 2 in Udrih 2.

Poleg najboljših igralcev iz lige Telemach je športna dvorana v Rogaški Slatini v nedeljo gostila še ostale rodove slovenske košarke. Gledalcem so se predstavili tako najmlajši člani domačega prvoligaške Rogaške Crystala, kot kandidati za slovenske državne selekcije med mlajšimi in starejšimi pionirji, kadeti ter mladinci, priložnost za dokazovanje pa so dobili tudi nekateri starejši košarkarji.