Slovenska ekipa Forma+Ipros (Iščemo sponzorja), ki bo ta konec tedna na Floridi nastopila pod imenom Ljubljana, bo v predtekmovanju odigrala pet tekem, najboljše tri ekipe iz skupine pa bodo napredovale v finalni del.

Prvi tekmi jih čakata že v petek proti ekipi Vilnein Vladivostoka, dan kasneje pa so na sporedu še obračuni proti Denverju, Edomntonu in Moskvi. Tekmovanje, ki bo potekalo tri dni, bo obenem organizatorjem omogočilo izpeljavo celotnega turnirja na zgolj enem igrišču. Ogled zadnjega dneva dogajanja si bo moč v celoti ogledati tudi preko slike v živo na uradni strani turnirja.

"Prvič, odkar obiskujem turnirje, lahko rečem, da se tokrat nanj odpravljam povsem neobremenjeno. S soigralci smo veliko storili že s tem, da smo se sploh uvrstili na finale svetovne serije. Ne glede na vse, bomo skušali tudi v Miamiju pokazati svoje najboljše igre ter iz sebe iztisnili zadnje atome moči," je pred odhodom povedal Kavgić, ki je letos osvojil svoj tretji naslov državnega prvaka v Samsung ulični košarki.