V New Yorku je Carmelo Anthony dosegel 41 točk, Amare Stoudemire pa je po poškodbi roke ob vrnitvi na igrišče dosegel 20 točk in deset skokov. New York Knicks so s to zmago končno prekinili niz 13 zaporednih porazov v končnici, kar je negativni rekord lige. Anthony je slabo minuto pred koncem z metom za tri točke izenačil izid, nato pa je Dwyane Wade, ki je skupno zbral 22 točk, zgrešil za tri poldrugo sekundo pred zaključno sireno, s katero bi Miami lahko zmagal. LeBron James je za vročico dosegel 27 točk.

Kobe Bryant je v Denverju dosegel 22 točk, Andrew Bynum jih je dodal 19, zvezdniki Los Angelesa pa so imeli za vodstvo s 3:1 v zmagah precej podpore v "rezervistih". Jordan Hill je dosegel dvojnega dvojčka z 12 točkami in enajstimi skoki, Steve Blake pa je zbral deset točk, vključno s trojko v zadnji minuti tekme. Ramon Sessions je dodal 12 točk in prav tako trojko v zadnji minuti.

Tekmo je za kratek čas v prvem polčasu prekinila gledalka, ki je zašla na igrišče, a so jo nato odstranili varnostniki. Peta tekma bo na sporedu v noči na sredo v Staples Centru.

Boston je v tretji četrtini proti Atlanti vodil že za neulovljivih 37 točk, nato pa zmagal s 101:79. Paul Pierce je zbral 24 točk v 18 minutah. Rajon Rondo je po trojnem dvojčku pred dvema dnevoma tokrat dosegel dvojnega - 20 točk in 16 podaj, nato pa ga je trener odpočil. Josh Smith se je po petkovi odsotnosti z igrišč tokrat vrnil in dosegel 15 točk in 13 skokov. Peta tekma bo na sporedu v noči na sredo, morebitna šesta, če bo potrebno, pa v noči na petek.

V Philadelphii je Spencer Hawes dosegel 22 točk, Jrue Holiday jih je za zmago domačih nad Chicagom prispeval še 20. Andre Iguodala se je izkazal z dvojnim dvojčkom in 14 točkami ter 12 ujetimi žogami. Philadelphia je dobila tretjo zaporedno tekmo, potem ko je izgubila uvodno. Za bike je bil s 23 točkami in 11 skoki najuspešnejši Carlos Boozer, Taj Gibson je dodal 14 točk in 12 skokov. Chicago je igral brez poškodovanih Derricka Rosea in Joakima Noaha. Peto tekmo bo v noči na sredo gostil Chicago.