Na obračunu v Toyota Centru v Houstonu se je poleg v zadnjem času izjemno "vročega" Dragića, ki mu je le podaja manjkala do dvojnega dvojčka, izkazal tudi Chandler Parsons. Novinec pod obroči NBA je 20 točkam dodal še 11 skokov, njuno prepričljivo predstavo pa sta dopolnila argentinski krilni center Luis Scola z 18 točkami in center Samuel Dalembert s 15 točkami ter desetimi skoki. Rakete so goste iz Kalifornije zasenčile v vseh prvinah, v gostujoči zasedbi pa je bil najbolj učinkovit Richard Jefferson s 14 točkami.

Košarkarji iz Milwaukeeja so po šestih zaporednih zmagah doživeli prvi poraz, s 100:91 pa so jim ga prizadejali kelti iz Bostona. Beno Udrih je na parketu preživel 14:26 minute, v tem času pa je za domačo ekipo zbral šest točk, tri podaje in skok. Prvo ime dvoboja je bil prekaljeni Paul Pierce s 25 točkami, izkazala pa sta se tudi Kevin Garnett s 16 točkami in desetimi skoki ter Mickael Pietrus s 13 točkami. V domači zasedbi je bil najbolj razpoložen Brandon Jennings z 19 točkami.

Igralec Utaha Al Jefferson je bil junak dvoboja v Sacramentu. Center gostujoče zasedbe je slabo sekundo pred koncem zapečatil usodo igralcev iz kalifornijske prestolnice, s 26 točkami pa je bil tudi najbolj učinkovit igralec dvoboja. V obojestransko raztrgani igri - gostujoča zasedba v zadnji četrtini kar devet minut ni zadela iz igre, temveč zgolj iz prostih metov - se je pri gostiteljih najbolj izkazal Tyreke Evans s 25 točkami.

Indiana je navkljub velikemu zaostanku 22 točk v izdihljajih tekme ukanila Washington. Najbolj učinkovit igralec Indiane je bil Roy Hibbert z 19 točkami, odločilne poteze pa so v prelomnih trenutkih tekme naredili njegovi soigralci. David West je v zadnjih 70 sekundah zbral tri napadalne skoke, Darren Collison je ukradel pomembno žogo, Paul George pa je minuto pred koncem zadel trojko.

Portland je na domačem parketu strl Memphis, potem ko je Nicolas Batum dosegel 24 točk.