"Ko sem danes prišel na igrišče, se mi je zdelo, da met ni dober, ampak s časom in ob dobri igri soigralcev se mi je odprlo in začel sem zadevati," je po tekmi dejal Irving. Slednji je iz igre metal 12-13, dosegel še devet podaj in si upravičeno prislužil naziv najkoristnejšega igralca (MVP). Tekma novincev od letos po novem vključuje zvezdnike iz lige, ki v NBA igrajo prvo ali drugo leto in ni več klasični dvoboj med novinci in "drugimi letniki".

Poleg Irvinga so se v ekipi Team Chuck izkazali še Paul George (Indiana Pacers), ki je dosegel 23 točk, DeMarcus Cousin (Sacramento Kings) z 18 točkami in 11 skoki, lanskoletni MVP John Wall (Washingtov Wizards) pa jih je dosegel 17.

V ekipi Team Shaq je bil z 20 točkami najboljši Tristan Thompson (Cleveland Cavaliers), Greg Monroe (Detroit Pistons) je 19 točkam dodal še deset ujetih žog. Novi zvezdnik lige Jeremy Lin, ki je v zadnjih dneh oživil igro New York Knicks, je v devetih minutah dosegel dve točki, je pa nekaj več kot 17.000 gledalcev v dvorani Amway v Orlandu s prebrisanimi potezami navduševal Španec Ricky Rubio (Minnesota Timberwolves).

All-star vikend se bo v NBA danes nadaljeval s tekmovanjem v zabijanju, medtem ko bo 61. tekma all-star na sporedu v nedeljo.