Novi člani sršenov so Eric Gordon, Al-Farouq Aminu in Chris Kaman, imeli pa bodo tudi pravico do izbire v prvem krogu na NBA naboru. Po tem ko sta se ekipi dogovorili o vseh podrobnostih prestopov pa potrebujejo še soglasje komisarja lige NBA Davida Sterna, kajti moštvo New Orleansa je last lige NBA.

"S to menjavo smo dobili tri dodatne igralce, ki so med osmimi najboljšimi izbori. Aminu je mlad in talentiran igralec, Gordon je izjemen strelec, Kaman pa že uveljavljen center," je o novih igralcih povedal generalni menedžer sršenov Dell Demps.

Paul bo pri novih delodajalcih v letošnjem letu zaslužil 16,4 milijona ameriških dolarjev, če bi za Clippers igral tudi prihodnjo sezono, pa bi dobil 17,8 milijona dolarjev. Šestindvajsetletnik bo v novi ekipi moči združil z Blakom Griffinom, ki je v prejšnji sezoni, svoji prvi, v povprečju dosegel 22,5 točke in 12,1 skoka. Paul je lani dosegal v povprečju 18,7 točke in 9,8 podaje.

Novo okrepitev pa ima tudi Chicago. Novi član bikov je postal Richard Hamilton, ki naj bi po poročanju medijev podpisal triletno pogodbo, ki mu bo prinesla 15 milijonov dolarjev. Hamilton je devet sezon nastopal za Detroit Pistons, s katerimi je osvojil tudi šampionski prstan.