Kaj lahko poveste po vaši zadnji tekmi za Olimpijo?

Igrali smo trdo in agresivno. Pokazali smo pravi karakter. Siena je odlično moštvo in kljub porazu sem izredno ponosen na svoje soigralce. Žal mi je, da nismo tako igrali že na prejšnjih dvobojih in upam, da bo moštvo nadaljevalo podobne predstave. Zelo sem se zabaval. Pogrešal bom soigralce in upam, da se bomo še kdaj videli.

Ste se imeli v Ljubljani lepo?

Seveda. Soigralci so mi polepšali čas v Ljubljani, ki je majhno, a izredno zanimivo mesto.

Je bila evropska košarka takšna, kot ste pričakovali?

Drugače je kot v ZDA, a to sem pričakoval. Imel sem dobre in slabe tekme. Ko imaš slabo tekmo, je videti vse še bolj grozno, saj težko prideš v ritem, ker je nasprotnikova obramba navadno izredno agresivna. To je nekaj, na kar sem se poskušal prilagoditi, a nisem imel dovolj časa, da bi lahko prikazal svoje najboljše predstave. Upam, da se bom nekoč vrnil v Evropo.

Ste se pri Olimpiji naučili česa novega?

Veliko sem se naučil o mestu, saj ga pred prihodom nisem poznal. Tudi ljudje so odlični. Zelo sem užival. Posebno bi izpostavil navijače, ki nas odlično podpirajo.

Kaj pa v smislu košarke?

Trenerji, soigralci in celoten klub so mi omogočili, da v miru treniram in izpopolnim svojo igro. Trener Filipovski mi je izredno všeč. Ni le želel, da sem prvi strelec, temveč da vodim napad in v igro vključim tudi ostale soigralce. Upam, da bom izkušnje prenesel tudi v ligo NBA in tam prikazoval boljše predstave.

Imate v San Antoniu zagotovljeno mesto v moštvu?

Ne vem še, bomo videli. Dogovor v ligi NBA uradno še ni podpisan. Še vedno čakamo na dobre novice in upam, da bom kaj več izvedel, ko pridem v ZDA.