John Mitchell in Brad Richards sta za gostitelje zadela v razmaku 90 sekund, Ryan Callahan in Marian Gaborik pa sta vsak vpisala gol in podajo. To je bila za rangerje še sedma zaporedna zmaga na domačem ledu, skupno pa deseta v zadnjih 12 tekmah.

Chicago Blackhawks so v domači dvorani gostili Phoenix Coyotes, ki so zmagali s 4:1. Izkazal se je zlasti vratar Mike Smith s 24 obrambami, Ray Whitney je zbral zadetek in dve podaji, med strelce pa so se vpisali še Daymond Langkow, Shane Doan in Radim Vrbata. Edini gol za gostitelje je dosegel Patrick Sharp, ki je Smithu preprečil, da bi ohranil svojo mrežo nedotaknjeno.

V domači dvorani so led sklonjenih glav zapustili tudi Washington Capitals, ki so z 1:2 izgubili proti St. Louis Blues. Za slednje sta zadela T.J. Oshie in Matt D'Agostini. To je bila še četrta zaporedna zmaga za St. Louis. Edini zadetek za gostitelje je dosegel Nicklas Backström. Novi trener na čelu ekipe Dale Hunter, ki je pred dnevi zamenjal Brucea Boudreauja, za zdaj še ni prinesel želenih rezultatov.

Buffalo Sabres so doma z 1:2 klonili proti New York Islanders, Carolina Hurricanes pa z 1:3 proti Florida Panthers. Domači poraz so doživeli tudi Winnipeg Jets, ki so jih s 6:4 premagali gosti iz Ottawe. Calgary Flames so z zadetkom branilca Dereka Smitha premagali Nashville Predators (1:0), Vancouver Canucks pa niso imeli težjega dela s Columbus Blue Jackets, saj so slavili zmago s 4:1.