V preostalih štirih tekmah sinočnjega večera so Pittsburgh Penguins s 3:1 ugnali Dallas Stars, Detroit Red Wings so bili s 3:0 boljši od Edmonton Oilers, Chicago Blackhawks so s 4:1 nadigrali Calgary Flames, Anaheim Ducks pa so s 4:3 premagali Vancouver Canucks.

V Pittsburghu je James Neal dosegel dva gola proti svoji nekdanji ekipi, ki ga je pred devetimi meseci "poslala" na delo v Dallas. Neal je vknjižil 10. in 11. zadetek sezone, Matt Cooke pa je dodal še gol v zadnji tretjini. Častni zadetek za Dallas, ki je tokrat prekinil niz štirih zmag, je prispeval Eric Nystrom.

Detroit je s 3:0 ugnal Edmonton, slovenski hokejist Jan Muršak v dresu rdečih kril pa še ni saniral poškodbe. Jimmy Howard je ob tem ubranil 24 strelov na svoj gol in je ostal že drugič ta teden nepremagan. V tej sezoni že na treh tekmah ni prejel zadetka in je na vrhu lestvice izenačen z vratarjema Pekko Rinnejem iz Nashvilla in Jonathanom Quickom iz Los Angelesa.

V Buffalu so Sabres s 5:1 ugnali Senators iz Ottawe. Za domače so gole dosegli Derek Roy, Matt Ellis, Jordan Leopold, Luke Adam in Ville Leino, častnega za goste pa je prispeval Sergej Gončar. Z enakim izidom so New York Rangers doma premagali Carolino. Za domače so bili uspešni Dan Girardi, Brandon Dubinsky in Sean Avery, Ryan Callahan in Brad Richards, za Carolino pa Aleksej Ponikarovskij.