Crysis 2 s pomočjo svetlobe, zvoka in prelepe grafike pričara neverjetno realen občutek sveta v katerem se nahajate. Zgodba je sicer šibka, predvsem na začetku boste imeli občutek, da le sledite ukazom, ne da bi vedeli zakaj. Igra se s časom sicer razraste, a boste tudi brez nje občutili posebnost Crysisa.

Raznolikost orožij, vsestranskost nanoobleke, ki vas spremeni v vojsko v malem, in razgibani teren vam bo omogočil veliko strateško širino pri spopadanju z nasprotniki, relativno svobodno gibanje po zemljevidu pa vam bo nudilo oddih od povsem linearnih koridorskih streljačin, kjer iz ene sobe s sovražniki stopate v nove sobe s sovražniki. Seveda pa igri ne manjka niti zabaven večigralski način, kjer se lahko pomerite s prijatelji in najboljšimi igralci preko spleta.

Crysis je dostopen na Xbox 360, PS3 in PC.

Sistemske zahteve za PC:

Intelov dvojedrnik pri 2 GHz, AMD athlon 64 x2 pri 2GHz ali boljši * 2 GB za Windows XP, 3 GB za Windows Vista * 9 GB prostora na trdem disku * grafična kartica z 512 MB, ki uporablja senčilniški model 3 in je združljiva z DirectX 9.0c (Nvidia 8800GT s 512MB, ATI 3850HD s 512MB ali boljša).