Župan drugega največjega hrvaškega mesta je v oddaji med drugim priznal, da je v poslovnih težavah, a poudaril, da so terjatve do njegovih podjetij približno 370 milijonov kun (50 milijonov evrov), medtem ko je vrednost njegova kapitala 1,5 milijarde kun ali dobrih 200 milijonov evrov.

Povedal je, da ne gre preveč pogosto v službo, saj da je gospodarsko stanje v mestu slabo, investicij ni, zato ni potrebe, da bi o čemerkoli odločali. Obenem je dejal, da v dobrih treh letih svojega mandata ni naredil niti ene same napake pri vodenju mesta.

Glede razlogov, zakaj se ne udeležuje sej sabora v Zagrebu, pa je povedal, da je imel druge prednostne naloge ter da nič bistvenega ne bi spremenil, tudi če bi bil fizično v saboru.

Na vprašanje, ali je od zadnjega gostovanja v oddaji pred leti spremenil mnenje glede Srbov, je odgovoril, da še zmeraj misli enako. Pred leti je dejal, da ne bi želel Srba za zeta ter da morajo Srbi na Hrvaškem vedeti, kje je njihovo mesto. Zdaj je dodal, da podobno razmišlja večina Hrvatov, a nimajo priložnosti, da bi to javno povedali.