Spregovorila je beograjska madam. Povedala je, da veriga prostitucije, v sklopu katere dekleta iz Srbije odhajajo na Hrvaško, deluje že nekaj let. Sprva so v njej sodelovala neznana dekleta, kasneje pa so se, zaradi vedno večje krize, krogu pridružile tudi nekatere priznane manekenke, voditeljice in starlete.

Športniki, menedžerji, poslovneži

"Ko se je razvedelo, da je ena od strank Mesić, to nikogar ni presenetilo, saj je na seznamu tistih, ki iščejo VIP dekleta, mnogo poznanih poslovnežev, menedžerjev in športnikov s širšega območja,“ je za Press pojasnila madam.

Priprave se začnejo v poznanem klubu v Adi Ciganliji. "Tam se dekleta, med njimi je največ nadvse čudovitih študentk, kakor tudi poznanih pevk in manekenk, zberejo in dogovorijo, kam bo katera odšla. Priskrbijo jim letalske karte, sodelavci na Hrvaškem pa poskrbijo za nastanitev. Na določenem mestu in ob določeni uri se dobijo z naročnikom, plačane pa so okoli 500 evrov. Če je naročnik zadovoljen s tem, kar vidi, in od dekleta zahteva še kakšno dodatno uslugo, kar storijo skorajda vsi, se cena poviša za 100 evrov na uro,“ je zaključila.

Mesić: "Večje neumnosti še nisem slišal"

Na pisanje srbskega medija so se že odzvali iz Mesićevega urada za stike z javnostmi, iz katerega so sporočili, da je nekdanji predsednik popolnoma zgrožen nad takšnimi in podobnimi navedbami. "Večje neumnosti še nisem slišal. Res je neverjetno, kako daleč so nekateri ljudje in mediji pripravljeni iti v širjenju laži,“ je pojasnil Mesić.