Če zimski oddih za vas pomeni spuščanje po belih strminah, razvajanje v termalnih bazenih in savnah ali druženje ob kozarčku kuhanega vina, si poglejte, kje lahko ob začetku zimske sezone vse to združite v prijetno zimsko pravljico.

V Bad Kleinkirchheimu je začetek smučarske sezone pravo doživetje, hkrati pa je odlično poskrbljeno za ljubitelje wellnessa in termalnih užitkov. Ponudbe, zbrane od različnih slovenskih in tujih organizatorjev si lahko pogledate in primerjate v iskalniku GOhq, in sicer tako, da:

- v iskalniku GOhq izberete zavihek "Smučanje"
- v polje za kraj vpišete Bad Kleinkirccheim
- s pomočjo koledarčka izberete termin med 3.12. in 10.12.2011
- kliknete gumb "Prebrskaj"

Iskalnik vam bo v tem primeru našel ponudbe 7 turističnih agencij in ponudnikov namestitev (Moje Potovanje, ITSBilla, FTI, Expedia, Sonček, Kompas in Booking.com), ki jih lahko na enem mestu med seboj primerjate in tako izberete resnično najboljšo zase.

Če si daljšega oddiha ne morete privoščiti, nikar ne skrbite. Poglejte v zavihek agencije Its Billa, kjer boste našli ugodno ponudbo za 5 dnevno bivanje v apartmajskem naselju Landal, kjer boste že za 100 EUR po osebi lahko 5 dni uživali na snegu ali v bazenih.

Če pa imate raje hotele, boste v Kompasovem zavihku našli ponudbo za 3 – dnevno bivanje v Hotelu Harmony Kirchheimerhof s 4****, ki je primeren za vso družino. Hotel se namreč nahaja v Bachu tik ob žičnicah in ima svoj wellness center, v bližini pa so tudi Terme St. Kathrein. Ponudba vključuje tudi polpenzion, ob doplačilu pa si lahko privoščite še zabavno večerno sankanje.

Seveda pa si lahko v iskalniku GOhq poiščete tudi ponudbe za druge smučarske destinacije.