Danny Burns si kruh služi z nastopi na križarkah, svoj talent pa je izkoristil tudi pri postavljanju najpomembnejšega vprašanja v njegovem življenju. Skupaj s plesno skupino Conrad Queen Victoria je sredi trga sv. Marka priredil flashmob in navdušil dekle Shonagh Daly.

Okoli nastopajočih se je zbrala množica turistov, ki so opazovali ples v spremljavi pesmi "You Make My Dreams Come True" dueta Hall in Oates, ter prisostvovala romantičnemu podvigu, ki se je za Burnsa izšel po željah.

Nastop pa bi se kaj kmalu lahko končal tudi klavrno. Največja nevarnost za snubca, ki se tako izpostavi, je običajno boleči "ne“ dekleta, tokrat pa je nad Dannyjem visela tudi nevarnost policijskega posredovanja. Javni nastopi so na trgu sv. Marka namreč prepovedani in kaj hitro bi se lahko zgodilo, da bi nastop prekinili, še preden bi Danny lahko zaprosil Shonagh. Kasneje je povedal, da ga je to tudi najbolj skrbelo.

Shonagh je bila nad nastopom navdušena, predvsem pa presenečena. Srečen par načrtuje usodni "da" izreči na palubi križarke, na kateri sta zaposlena.