Gre za trend, ki je opazen tako na zahodu kot na vzhodu, v mestnih klubih ob poznih večernih petkovih urah, na kmetijah med traktorji, na deželi ob zaspanih nedeljskih jutrih in na prestižnih zadnjih sedežih limuzin. Gre za trend, ki nima ne starostne niti demografske meje, na žalost ga s pridom uporabljajo tako visoki, nizki, okroglolični, suhi kot bogati in revnejši. Pravzaprav je edini skupni imenovalec, ki ga trend premore, da je povsod enako, no, zgrešen. Povsod ga uporabljajo enako zmotno misleči ljudje, oziroma moški, ki so ''lasno izzvani'', po domače - plešasti.

Že veste o čem govorimo? O česanju las čez prečo, da bi jo s tem (neuspešno) prekrili. In ne, če to počne Donald Trump, še ne pomeni, da je videti dobro. Kot pa opažajo sitilisti za Guardian, se je v zadnjem času razvil še en trend, ki je pravzaprav še slabši od originalnega ''česanja preko'', in ki se ga je navzel tudi Trump sam. Česanje naprej.

Dragi ''lasno izzvani'' moški, ki si iz zadnjega dela glave češete dolge lase naprej na čelo, da bi s tem prekrili plešo in v mimoidočih vzbudili odzive kot so ''poglej, kako bujno pričesko ima ta moški'', moramo vas razočarati. Odzivi so namreč bolj podobni ''poglejte, češe se čez plešo'', kot pa čemurkoli drugemu, še razlagajo stilisti.

Pleša moškega ne naredi neprivlačega. To storijo neuspešni poskusi zakrivanja. Morda je pleša razlog, da boste ostali brez kake romantične izkušnje, a izkušenj s takimi si pravzaprav sploh ne želite. Enako, kot si ženska pravzaprav ne želi moškega, ki se z manj kot C košarico oprsja sploh ne bo ukvarjal. 9 od desetih žensk pa bi tako ali tako raje šlo na zmenek z Edom Harrisom kot pa z lepotcem iz reklame za produkt, ki pospešuje lasno rast. In to je dejstvo.