Američanka Laverne je kljub letom navdušena nad vsem, kar sprošča adrenalin, za svoj 80. rojstni dan pa se je udeležila skoka s padalom v tandemu. Okoli 50. sekunde posnetka, ko je čas, da Laverne skoči iz letala, se gledalcem zdi, da si je adrenalinska navdušenka iz neznanega razloga premislila in obupano poskušala ostati v letalu, česar njen inštruktor ne upošteva in jo porine skozi vrata. Le nekaj trenutkov kasneje pa se izkaže, da se je 80-letnici iztaknil varovalni pas.

Preostanek posnetka prikazuje obupane napore, da sile ne bi Laverne odtrgali od inštruktorja. V nekem trenutku paru prihiti pomagati celo snemalec, ki poskuša 80-letnico potegniti nazaj v varnostni pas, a nič ne pomaga.

Ko se odpre padalo, je prvi trenutek, ko si vsi lahko malce oddahnejo, saj se je 80-letnica obdržala kljub močni zaviralni sili. Ko je tandem pristal na tleh, nista utrpela vidnejših poškodb, sta pa bila oba iz sebe.

Laverne je kasneje v pogovoru za ABC News povedala, da je inštruktor ni porinil iz letala, temveč da so se jih zgolj vdala kolena. Trdi tudi, da je izkušnja ni odvrnila od adrenalinskih športov in da kot naslednji izziv želi voziti dirkalnik.

Več videov dneva najdete tukaj.