Dragutin Jug je direktor podjetja, ki se sicer ukvarja z izdelavo pohištva po meri, je pa pred kratkim dobil odlično idejo, in sicer da bi lahko njegovo podjetje za različne prireditve organiziralo ženske rokoborbe v blatu, kar bi na dogodke zagotovo privabilo večje število ljudi.

V oglasu piše, da potrebujejo dekleta, ki so pripeavljena in zmožna nastopati pred večjo množico ljudi, da so atraktivne, a hkrati v njem poudarjajo, da so dekleta med nastopi v kopalkah, nastopi pa trajajo 120 minut z dvema krajšima premoroma.

Na oglase za delo se sicer ni prijavila še nobena resna kandidatka, čeprav Jug ponuja stalno delovno razmerje in dobro plačilo. "Rad bi zaposlil Hrvatice in ne neka tuja dekleta,“ je pojasnil direktor, zakaj še vedno čaka, da bi se mu na oglas odzvala vsaj štiri dekleta.

Idejo je dobil na Erotičnem sejmu v Zagrebu pred enim letom. Potem je poskrbel za to, da bi bilo njegovo delo popolnoma v skladu s hrvaškimi zakoni in sedaj si želi, da bi bila prva predstava nekje v njegovem domačem Zagorju.

V spodnjem videu pa si lahko ogledate, kako naj bi izgledala takšna redna zaposlitev.