Seveda nekaterim ni dovolj, so uspešni zdravniki in lastniki ferrarija. Nekateri posnetek tega, kako svojega jeklenega konjička po cesti peljejo rahlo prehitro (da, to je ironija) preprosto morajo objaviti na YouTubu.

Japonski zdravnik je šel še malo dlje. Objavil je posnetek, kako se po cesti z omejitvijo 40 kilometrov na uro pelje 124.

50-letnega zdravnika sedaj čakajo obtožbe policije, kamor pa so ga, presenetljivo, prijavili jezni uporabniki YouTuba. Sam je sicer dejal, da si je želel le, da bi ''ljudje razumeli lepoto ferarrija''. Zato je pritrdil kamero v notranjost avtomobila in se ''šel peljat en krog''. Na posnetku tako lahko vidimo kako avto zapusti podzemno parkirno hišo in se pelje po avtocestah in po obalnih regionalnih cestah.

Ljudje sicer radi pogledajo kako ''mrcino'', ki dirja po cestah, a v tem primeru dejstvo, da je posnetek všečkalo le 19 ljudi nasproti 84, katerim ni všeč, morda govori samo zase.

Policija je povedala, da so dobili v zvezi s posnetkom anonimni namig, hitrost pa so določili s pomočjo posnetka in merjenjem razdalje, ki jo avto na posnetku prevozi v določenem času.