Omenjeno križarjenje je v prvi vrsti namenjeno bogatim britanskim parom, celotna pot pa se prične v Los Angelesu. Med potovanjem se obišče 28 držav, med drugim Francosko Polinezijo, Novo Zelandijo, Malezijo, Maldive in Mauritius. No, pot se za bogati britanski par začne že nekoliko prej, ko petičneža pobere zasebni helikopter in ju odpelje na londonsko letališče.

Med letom jima postrežejo s kaviarjem beluge, za katerega je treba odšteti 4.000 evrov za kilogram. Vse skupaj pa se poplakne s čajem Da Hong Pao, ki ga proizvajajo s 1.000 let stare rastline in je tako redek, da je za kilogram potrebno odšteti 2.000 evrov.

Za posladek je tu še kralj med šampanjci – Dom Perignon Rosi. Ko se prava pot naposled prične, se par vkrca na zasebno letalo Boeing, okrašeno z mahagonijem in zlatom. Na krovu imata ogromno spalnico in jedilnico, v kateri streže vrhunski kuhar, ki za par pripravi meni sestavljen iz desetih hodov.

Par je nato nastanjen v vrhunskih hotelih in vilah, kjer je za nočitev potrebno odšteti 7.000 evrov – najbrž ni treba omenjati, da je tu v ceno vključen tudi osebni strežnik. Ko se pot preusmeri na morje, par pričaka razkošna križarka in stanovanje v velikosti 300 kvadratnih metrov.