Majhni londonski tajkun že dve leti vodi uspešno trgovsko spletno stran marbleking.co.uk, prodaja pa vse od zabojčkov frnikol do zbirateljskih Duke of York miz za igranje pasjanse, ki dosežejo ceno tudi do 700 evrov. Podjetje ima letno za več tisoč evrov prometa, naročila pa prihajajo celo z druge strani luže.

Harli je zaradi uspešnega poslovanja tako zaposlen, da je moral v imperiju zaposliti tudi svojo mati in starejša brata, ki mu pomagajo pri izpolnjevanju povpraševanja na njegovi spletni strani. Šolarček kljub temu ne namerava omejiti ponudbe, temveč ima ambiciozne načrte za prihodnost.

"Moje sanje so, da bi imel verigo prodajaln, kot je Hamleys – bo eno največjih trgovin z igračami na svetu, predajala pa bo vse vrste frnikol,“ je povedal Harli. "Prijatelji so navdušeni, da imam svoje podjetje. Sprva mi nekateri niso verjeli, sedaj pa mi. So med mojimi najboljšimi strankami.“

Harli je svojo podjetniško pot začel na igrišču, ko je menjal frnikole, ko pa so mu starejši fantje vzeli vse zaloge, je prosil mama banko, da mu je omogočila nakup novih zalog. Ker sta z mamo imela težavo pri iskanju Harlijeve najljubše igrače, je deček prosil mamo Tino, naj mu dovoli postaviti svojo stran za prodajo frnikol.

Nekaj mesecev po zagonu strani je bila Tina šokirana nad količino naročil in sinom, ki jih je uspel sam izpolnjevati.