Znano je, da je Peko sodelovanje s priznanimi slovenskimi oblikovalci začel že leta 2006 z Milanom Gačanovičem in nato nadaljeval z Barbaro Šuštar, Vesno Pleisinger, Matejo Glavnik in Nino Osenar. Zgodbo je nadgradil s tujimi modnimi oblikovalci in v Zagrebu predstavil svojo ekskluzivno kolekcijo obutve tudi na Hrvaškem, letos pa tovrsten dogodek načrtuje v Beogradu.

Kljub vsem ambicioznim načrtom in sodelovanjem s tujimi oblikovalci pa Peko ne pozablja na mlade nadebudne slovenske ustvarjalce. Tokrat je podprl modno oblikovalko Niko Ravnik, ki se prav v tem času predstavlja na londonskem tednu mode (London Fashion Week). Zanimivi Nikini kolekciji (Ne)Vidno, ki deluje pod okriljem blagovne znamke 'niOka', je Peko s svojo obutvijo dodal noto ekstravagantnosti in dovršenosti. Inspiracijo za svoj nov projekt je Nika črpala v neprijetnih in (ne)vidnih brazgotinah. Kolekcija vsebuje 23 kosov z definiranimi detajli, prevladujejo večinoma naravni materiali in širok spekter barvnih tonov.

Nika Ravnik se je že kot študentka predstavila na tednu mode v Kopenhagnu 08, nadalje je svojo pot uspešno nadaljevala na Mediterranean Fashion Festival, imenovanem »Influence '09« in prejela nagrado Goethe-jevega Inštituta Ljubljana za mlado talentirano oblikovalko. Letos so jo organizatorji London Fashion Week-a povabili, da se s svojim delom predstavi v sklopu modne revije »A la mode«, kjer modne brvi zavzamejo nadarjeni oblikovalci. Niko so organizatorji izbrali skupaj s šestimi oblikovalci iz Avstralije, Nove Zelandije, Nemčije, Amerike, Kanade in Anglije.

Na tej poti jo bo spremljal Peko, ki je še enkrat dokazal, da poglablja vezi s svetom mode in poudarja pomen oblikovalske vrednosti.