Policija zvezne države New Jersey je v ponedeljek povedala, da je na njihova enota za tolpe prejšnji četrtek izvedla preiskavo doma domnevnega člana tolpe Latin Kings. Detektivi so v raciji zasegli več kot 4 tisoč tablet na recept v skupni vrednosti več kot 100 tisoč dolarjev. Poleg tega so našli marihuano in več kot 22 tisoč dolarjev v gotovini.

Med racijo pa so policisti naleteli tudi na "nenavaden zaplet“. Za vrati, ki so bila zaklenjena s ključavnico, pa so našli tudi 44-letno žensko. Policija jo je doslej uspela ugotoviti zgolj, da gre za osumljenčevo dekle.

Preiskovalci verjamejo, da je bila ženska v zadnjih dveh letih v sobo zaprta večkrat za daljše obdobje, ne izključujejo pa možnosti, da bi se to lahko dogajalo še dalj časa. Preiskava je v teku, žensko pa so odpeljali v bolnico St. Joseph, da bi ocenili njeno stanje.

Osumljenec se medtem že nahaja v zaporu okrožja Passaic, grozijo pa mu obtožbe nezakonitega pridržanja osebe in posedovanje nadziranih nevarnih snovi z namenom razpečevanja.