Incident se je zgodil v mestu Wenzhou na jugovzhodu Kitajske. Voznik avtobusa je bil pred dogodkom močno opit. S prijatelji je bil na kosilu, nato pa je stekel na cesto in ustavil promet.

Skočil je na pokrov motorja enega izmed avtomobilov in tolkel po vetrobranskem steklu. Voznica v notranjosti vozila je kričala, nato pa je želela zbežati iz avtomobila. Dong je stekel za njo in ji zagrizel v obraz. Padla sta na tla. Moški je nadaljeval z grizenjem, najhuje pa ji je poškodoval nos in ustnice.

Mimoidoči so povedali, da so hoteli pomagati, vendar ju niso mogli ločiti, saj je bil Dong "popolnoma nor". Ko so na prizorišče prispeli policisti, so ga le zadržali in vklenili. Napad pa je le eden v nizu podobnih incidentov po vsem svetu.

Spomnimo ...

Maja je v Miamiju 31-letni Rudy Eugene pojedel obraz 65-letnega brezdomca Ronalda Poppa. Poppo je zdaj brez levega očesa, desnega pa ima hudo poškodovanega. Utrpel je hude poškodbe po vsem obrazu. Incident je bil posnet, policisti pa so ga ubili na kraju dogodka. Prav tako je maja Alexander Kinyua, 21-letni študent na Morgan State University, ubil svojega sostanovalca ter pojedel njegove možgane in srce.

Junija je 26-letni Charles Baker brez oblačil vdrl v stanovanje svojega dekleta in pojedel kos roke nekega moškega. V drugem incidentu je 21-letnik v restavraciji na Floridi planil na policista in ga skušal ugrizniti v roko.

Spomnimo tudi na majski incident 'kanadskega psiha', porno igralca Luka Rocco Magnotte, ki je domnevno umoril svojega 33-letnega ljubimca Juna Lina v Montrealu. Dele žrtvinega trupla je Magnotta poslal na sedeže nekaterih političnih strank v Ottawo, na Youtubu pa je objavil tudi posnetek razkonja njegovega trupla, katerega dele je tudi pojedel.