Tragedija se je v kraju Port St. John pripetila zgodaj zjutraj. Najprej se je ženska spravila na tri od štirih otrok, ki so iz hiše skušali pobegniti k sosedom, a ji je uspelo, da jih je prepričala, naj se vrnejo nazaj.

Bila je mirna, sosedi policijo poklicali prepozno

Sosedi so povedali, da je bila videti izjemno mirna, zato tudi nihče ni posumil, da bi lahko bilo karkoli narobe. Ko so se vrnili, jih je pobila (tri trupla so našli v hiši, eno pa na dvorišču), nato pa sodila še sebi. Hčeri sta bili stari 17 in 13 let, sinova pa 15 in 12, poroča tiskovna agencija Reuters.

Predstavnik lokalne šerifove pisarne Todd Goodyear je dejal, da so sosedje poklicali policijo, ko so slišali streljanje, a je bilo že dokaj pozno. "Posebna ekipa Swat je vdrla v hišo in v njej našla štiri trupla,“ je pojasnil.

"Rada bi bila kremirana skupaj z otroki"

Motiv za umore zaenkrat ni znan, je pa ena od sosed policiji povedala, da ji je 33-letnica ponoči poslala SMS sporočilo, v katerem je zapisala, da bi rada bila kremirana skupaj s svojimi otroki. Soprog in oče otrok naj bi družino zapustil pred nekaj meseci, poroča Reuters.