Kakerja zastopa odvetnik Boštjan Verstovšek, ki je primer prevzel pred dobrim tednom dni, danes pa ga je na sodišču nadomeščal odvetnik Erik Šuler. Slednji je pred začetkom obravnave povedal, da obrambe niso uspeli pripraviti, ker so s strani sodišča dovoljenje za dvig spisa o tej zadevi dobili v torek, dvignili pa so ga lahko v sredo. Kot je še dejal Šuler, bi za pregled spisa potreboval okoli tri tedne.

Zagovornica dekličine mame Aleksandre Tuksar, odvetnica Irma Pavlinič Krebs, ki obravnave zato, ker je zaprta za javnost, ne komentira, pa je povedala le, da ob vsakem prihodu na sodišču upajo, da bo oče deklice povedal, kje je deklica, vendar se to ne zgodi. Tuksarjevi, ki se je z dekličinim očetom razšla, je sodišče leta 2010 pravnomočno dodelilo deklico v varstvo in skrb, vendar pa mama deklice, ki je bila pri očetu, ni videla od oktobra 2010.

Policija deklico neuspešno išče od marca lani, odvzema obtoženi Kaker je v priporu od junija lani, dekličino sliko in ime pa je policija objavila novembra lani.