Ob fotografijah mlade lepotičke in svežih govoricah o Ashtonovi nezvestobi se Demi sooča še s trditvami, da se je po šestih letih zakona začasno razšla s svojim možem.

Kutcher, ki je s svojimi 33 leti kar petnajst let mlajši od Demi, naj bi bil po noči, polni alkohola, v petek noč preživel z drugo žensko, je včeraj poročal ameriški rumeni portal Radar Online. V članku je pisalo tudi, da naj bi informacijo o 23-letnici dobil od "različnih Ashtonovih prijateljev", neka druga spletna stran pa je izbrskala tudi njeno ime, Sara Leal.

Sara Leal (foto: Daily Mail)

Slednja naj bi najela uglednega hollywoodskega odvetnika in se skrila pred očmi javnosti. Kot je poročala ameriška spletna stran thedirty.com, ki je tudi razkrila njeno ime, naj bi Lealova zahtevala 160 tisoč dolarjev, da medijem zaupa svojo plat zgodbe. Sicer je omenjena spletna stran tudi poročala, da naj bi Kutcher Sari dejal, da z Demi Moore že živita narazen, le da javnost tega še ne ve.

Vir, ki naj poznal Ashtona in Demi, je za ameriški tabloid Star povedal: "Ashton in Demi sta se razšla in zakona je konec. Zveza se je končala zaradi Ashtonovega serijskega varanja. Za Demi je to zelo boleče obdobje."

(foto: Twitter)

O48-letna igralka je večer, preden je Ashtonova domnevna afera prišla na dan, na Twitterju pisala, kako se soočiti z "jezo".

Ashtonovi domnevni nezvestobi se je prvič govorilo pred dobrim letom dni, ko je 21-letna Brittney Jones dejala, da je z igralcem spala v njegovi hiši na Beverly Hillsu, medtem ko Demi ni bilo doma.

Predstavnika Moorove in Kutcherja sicer še nista podala uradne izjave, tako da zaenkrat vsa zgodba temelji na trditvah rumenih časopisov.