Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS

Video: V propagandnem posnetku Severne Koreje “goreč” Barack Obama

Pjongjang -  Severna Koreja je ponovno poskrbela za zgražanje svetovne javnosti. V posnetku, ki so ga objavili, so glavni akterji namreč ameriški predsednik Barack Obama in vojaki, ki gorijo. V posnetku pojasnijo, da je Severna Koreja najnovejši jedrski poizkus opravila ravno zaradi sovražne nastrojenosti ZDA, poroča tiskovna agencija AP.

Izsek iz posnetka. (Foto: youtube)

V posnetku, ki so ga v soboto naložili na youtube, je prikazan z ognjem prekrit Barack Obama, konča pa se s simulacijo podzemne eksplozije jedrske bombe. V posnetku je Severna Koreja nadalje izjemno kritična do ZDA.

To je drugi posnetek ta mesec, uperjen zoper ZDA; v prvem je bil prikazan raketni napad na ameriško mesto. ZDA se trenutno z varnostnim svetom pogajajo za ostrejše sankcije ZN proti Pjongjangu. Severna Koreja je od leta 2006 opravila že tri jedrske poizkuse.

Reproduciranje, povzemanje in citiranje vsebin je dovoljeno ob pogojih in na način, ki so navedeni tukaj.
Povezani članki
Severna Koreja ZDA vnaprej opozorila, da bo izvedla jedrski test Svet

Severna Koreja ZDA vnaprej opozorila, da bo izvedla jedrski test

Severna Koreja je danes sporočila, da je izvedla uspešen podzemni jedrski poskus. Južna Koreja je dejanje severne sosede že obsodila, Varnostni svet ZN pa naj bi se še danes sestal na nujni seji, mednarodna skupnost pa je jedrski poskus Več »

Severna Koreja: Tretji jedrski poskus in izstrelitev raket uperjena proti »nadsovražniku« ZDA Svet

Severna Koreja: Tretji jedrski poskus in izstrelitev raket uperjena proti »nadsovražniku« ZDA

Severna Koreja je danes v odgovoru na zaostritev sankcij ZN proti njej sporočila, da načrtuje tretji jedrski poskus in več izstrelitev raket, vse skupaj pa bo usmerjeno proti »nadsovražniku«, ZDA. Sporočilo je objavila nacionalna komisija za obrambo v Pjongjangu, ki pa ni navedla, kdaj bi lahko... Več »

Komentarji

Uredništvo Dnevnik.si spodbuja razpravo uporabnikov o novinarskih prispevkih. Uporabnike poziva, naj pri izražanju mnenj upoštevajo pravila komentiranja. V prizadevanju za preprečevanje sovražnega govora na spletu, ki je po zakonu kazniv, smo se pridružili nacionalnemu projektu Spletno Oko. S klikom na gumb Spletno Oko lahko prijavite komentar, za katerega domnevate, da je sovražen. Prijavo prejmeta upravitelj portala in prijavna točka Spletno Oko, ki jo obravnava le v primeru izpolnjenih kriterijev domnevno nezakonite vsebine.

Prijavi sovražni govor