Člani in bodoči člani so lahko prvič preizkusili svežo malvazijo in zelen (letnik 2013) z vipavskega posestva Burja, različna vina je točil tudi tam prisotni Marjan Simčič, gostitelj Gašper Čarman pa je predstavil tudi svojo novo linijo vin Gašper, ki jo je »sestavil« s enologom Vinske kleti Goriška brda Darinkom Ribolico. Da so številni vinoljubci primerno poskakovali, je poskrbel DJ Luca Noale iz Alta Badie, da želodci niso ostali brez podlage, pa je poskrbel Dejan Nišević – Deki, ki je bil najavljen kot avtor menda najboljših beograjskih čevapov – iz ćevabdžinice Walter. Po pokušnji je »menda« takoj izpadel. Valter je spet branil Sarajevo; čevape iz čiste govedine ter somun s kajmakom ali ljutenico bi mu zavidali tudi v mestu ob Miljacki.
V eVinu nazdravili poletju z vinom in beograjskimi čevapi
Vinskih prireditev (v Ljubljani) v zadnjem času res ne manjka. Sredi prejšnjega tedna so zvezde kuhale in točile vino pod zvezdami v atriju mestne hiše pod protektoratom Vinoteke Movia, v Grand hotelu Union pa se je pod zvezdami pil cvetober slovenskih penečih vin. Za veliki finale so imeli najbolj vztrajni na voljo še Pozdrav poletju in pozdrav članom, prireditev, ki so jo pripravili v vinoteki eVino.