Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS

V Trbovljah se obeta prodaja stanovanj

Trbovlje -  Podjetje Spekter je hčerinska družba Rudnika Trbovlje-Hrastnik, ki ima v Trbovljah in Zagorju v lasti okoli 1900 nekdanjih rudniških stanovanj. V starejših ima Spekter z vzdrževanjem precej stroškov, zato jih bo kmalu skušal prodati. "Prodaja bo potekala v dveh fazah. V prvi bo šlo za nekakšno testiranje trga.

Javni razpis za prodajo 28 starejših in nezasedenih stanovanj bo objavljen že predvidoma konec maja. V drugi fazi pa bomo prodajali starejša zasedena stanovanja," pravi Igor Drobež, direktor družbe Spekter. Dodaja, da bodo okoli petdeset zdaj zasedenih stanovanj najprej v odkup ponudili najemnikom, saj s prodajo nočejo ustvarjati novih socialnih stisk ljudi, ki so v večini že zdaj na robu ekonomske ogroženosti. "Zato jim bomo pripravili precej ugoden finančni lizing v obliki obroka odplačila, ki bo zelo podoben sedanji najemnini," dodaja direktor. V Spektru bodo denar od kupnin v prvi vrsti namenili za pomlajevanje svojega stanovanjskega sklada, torej so možne tudi novogradnje.

Reproduciranje, povzemanje in citiranje vsebin je dovoljeno ob pogojih in na način, ki so navedeni tukaj.

Komentarji

Uredništvo Dnevnik.si spodbuja razpravo uporabnikov o novinarskih prispevkih. Uporabnike poziva, naj pri izražanju mnenj upoštevajo pravila komentiranja. V prizadevanju za preprečevanje sovražnega govora na spletu, ki je po zakonu kazniv, smo se pridružili nacionalnemu projektu Spletno Oko. S klikom na gumb Spletno Oko lahko prijavite komentar, za katerega domnevate, da je sovražen. Prijavo prejmeta upravitelj portala in prijavna točka Spletno Oko, ki jo obravnava le v primeru izpolnjenih kriterijev domnevno nezakonite vsebine.

Prijavi sovražni govor