Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS

Loris Požar se umika iz rokometa

Hrpelje -  Pred sobotnim rokometnim derbijem Gold Club - Gorenje je za šok poskrbel Loris Požar, alfa in omega kluba iz Hrpelj. Bogati poslovnež je napovedal, da se po petih letih pokroviteljstva nepreklicno umika iz kluba po tej sezoni, odšel pa naj bi tudi trener Vojko Lazar.

Kot razlog je navedel dogajanja v slovenskem rokometu, v katerem naj bi bilo že vse vnaprej dogovorjeno in v katerem imajo glavno besedo sodniki in posamezniki v RZS. "Te igre se ne grem več! V tej sezoni je šlo vse skupaj čez rob. V petih letih sem kot edini vložil milijone evrov lastnega denarja, kljub fanatični borbi za primeren status znotraj slovenskega rokometa pa vidim, da je vse boj z mlini na veter," pravi Loris Požar. 

Reproduciranje, povzemanje in citiranje vsebin je dovoljeno ob pogojih in na način, ki so navedeni tukaj.

Komentarji

Uredništvo Dnevnik.si spodbuja razpravo uporabnikov o novinarskih prispevkih. Uporabnike poziva, naj pri izražanju mnenj upoštevajo pravila komentiranja. V prizadevanju za preprečevanje sovražnega govora na spletu, ki je po zakonu kazniv, smo se pridružili nacionalnemu projektu Spletno Oko. S klikom na gumb Spletno Oko lahko prijavite komentar, za katerega domnevate, da je sovražen. Prijavo prejmeta upravitelj portala in prijavna točka Spletno Oko, ki jo obravnava le v primeru izpolnjenih kriterijev domnevno nezakonite vsebine.

Prijavi sovražni govor