Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS

Forbesova lestvica: Tiger Woods ostaja najbolje plačani športnik na svetu

Washington -  Tiger Woods je še vedno najbolje plačani športnik na svetu, poroča magazin Forbes, kljub temu, da je zaradi afere, svojo ženo je prevaral s kar 19-imi ljubicami, izgubil številne sponzorje.

Tiger Woods. (Foto: Reuters)

Poslovni magazin je na lestvici najbogatejših športnikov , Tigerja Woodsa postavil najvišje, njegovo vrednost pa ocenil na 60 milijonov evrov. Woods še vedno sodeluje z družbami kot so Nike, Electronic Arts INC., Gillette in druge, kar je povsem dovolj, da ostaja najbolje plačani športnik na svetu. Woods je pred časom že napovedal svoj umik iz sveta športa, vse od decembra, ko je izbruhnila afera, pa ga ni bilo videti v javnosti.

Woodsov zaslužek je višji kot zasluži skupaj ostalih pet najvišje uvrščenih športnikov,  med katerimi so nogometaš David Beckham (14 milijonov evrov), teniški igralec Roger Federer (11 milijonov evrov), voznik Dale Earnhard (10 milijonov evrov) in košarkaša LeBron James ter Kobe Bryant (9,5 milijonov in 8,7 milijonov evrov).

Reproduciranje, povzemanje in citiranje vsebin je dovoljeno ob pogojih in na način, ki so navedeni tukaj.
Povezani članki
Prevarana žena Tigerja Woodsa si je premislila: "Ločitve ne bo!“ Estrada

Prevarana žena Tigerja Woodsa si je premislila: "Ločitve ne bo!“

Elin Nordegren, večkrat prevarana žena Tigerja Woodsa, je preklicala načrte, povezane z ločitvijo. Ta bi ji prinesla 143 milijonov evrov vredno premoženje, a kot rečeno - Elin se ne želi ločiti. Več »

Ljubimka št. 19: Tiger Woods naj bi britanski ljubici plačal 340 tisoč evrov, da bi molčala o njuni 18-mesečni zvezi Estrada

Ljubimka št. 19: Tiger Woods naj bi britanski ljubici plačal 340 tisoč evrov, da bi molčala o njuni 18-mesečni zvezi

Britanka, v medijih sedaj poznana kot ljubica Tigerja Woodsa št. 19, naj bi domnevno dobila 340 tisoč evrov, s katerim so kupili njen molk. 42-letni Emmi Rotherham naj bi se "popolnoma zmešalo“, ko je v medijih prebrala članek o njunem Več »

Seksi natakarica Jaimme Grubbs - ženska, ki je zaslovela zaradi afere s Tigerom Woodsom, se je razgalila Estrada

Seksi natakarica Jaimme Grubbs - ženska, ki je zaslovela zaradi afere s Tigerom Woodsom, se je razgalila

Ena izmed ljubic Tigerja Woodsa, Jaimme Grubbs, se je odločila unovčiti svojo slavo in posledično je svoje čare razkrila za moško revijo Ralph. Seksi natakarica je z objavo, da je prav ona ljubica legendarnega golf igralca Tigerja Woods, zamajala Več »

Komentarji

Uredništvo Dnevnik.si spodbuja razpravo uporabnikov o novinarskih prispevkih. Uporabnike poziva, naj pri izražanju mnenj upoštevajo pravila komentiranja. V prizadevanju za preprečevanje sovražnega govora na spletu, ki je po zakonu kazniv, smo se pridružili nacionalnemu projektu Spletno Oko. S klikom na gumb Spletno Oko lahko prijavite komentar, za katerega domnevate, da je sovražen. Prijavo prejmeta upravitelj portala in prijavna točka Spletno Oko, ki jo obravnava le v primeru izpolnjenih kriterijev domnevno nezakonite vsebine.

Prijavi sovražni govor