Tina Kuhelj, mis Kongo: "Kakor kdaj in kakor kje. Včasih naletiš na varnostnika, ki misli, da je bog in se temu primerno tudi obnaša. Je pa res, da so varnostniki nujno potrebni, saj lahko rešijo tudi življenja."

Dennis, pevec: "Sam sem bil velikokrat priča nesramnemu obnašanju do varnostnikov, ko pa je prišla policija, so se provokatorji grdo lagali. Čeprav si čestokrat mislimo o njih vse najslabše, so meni po nastopu že nekajkrat rešili glavo."

Taya, pevka: "Raven varnosti je različna. Mislim, da varnostne službe premalo delajo s svojimi uslužbenci, saj bi moral obstajati nekakšen razširjen program usposabljanja za varnostnike."

Tina Zajc, mis Slovenije 2003: "V večini lokalov so neprijazni, arogantni in pristranski. Mislim, da so to ljudje, ki v privatnem življenju niso uspeli in jim ta služba nudi navidezno avtoriteto."

Trkaj, raper: "Prijeten je občutek, da nekdo bedi nad ljudmi in skrbi za varnost, na žalost pa nekatere izjeme mečejo slabo luč tudi na tiste, ki si tega ne zaslužijo."

Bojan Novak, DJ Psiho: "Mislim, da se je stanje v zadnjih petih letih zelo izboljšalo in se še vedno izboljšuje. Pred tem je bilo še slabše, dokler ni prišlo do nesreč, ni bilo nikomur nič mar."

Tina Gaber, mis Hawaiian Tropic: "Velikokrat sem razočarana nad njihovim nastopom. Seveda je kar nekaj izjem, vendar se ima večina za nekakšne bogove, ki mislijo, da je pravica v njihovih rokah. Varnostniki bi morali biti resni in predvsem spoštljivi in pravični."

Renata Subič