Glasovnicam se pridružujejo spodbudne pohvale in mnenja; enega izmed njih je za svojo naj lekarno izrazil tudi Aleksander Videčnik iz Mozirja. »Mislim, da je zelo posrečena zamisel, da glasujemo o naših lekarnah in farmacevtih v njih,« je zapisal v prijaznem pismu. »Človek, ko ostari, potrebuje več pogovora in pojasnil glede zdravil. Vedno, kadar me kaj zanima, se zatečem k našim simpatičnim dekletom v belem v lekarni. Zdravniki imajo vse manj časa za bolnike, to pa s pridom nadomestijo lekarniške uslužbenke.«

Število tistih, ki se nam oglašate z glasovi, mnenji in s predlogi, iz dneva v dan raste, glasovnice pa vztrajno polnijo naš boben in čakajo na nagradno žrebanje, toda akcija se je šele dobro začela, zato k sodelovanju vabimo vse, ki nam svojega glasu še niste zaupali.

Z akcijo Naj lekarna 2007, ki smo jo oblikovali ob pomoči in podpori najuglednejših strokovnjakov s področja farmacije, želimo svoje bralce spodbuditi h kritični presoji lekarniških storitev, zato vas vabimo h glasovanju za najljubšo lekarno. Ocenjevali boste svetovanje, ustrežljivost, prijaznost lekarniških delavcev, urejenost in dostopnost lekarn. Izbirate lahko med vsemi slovenskimi lekarnami, glasujete pa tako, da izpolnjen izrezek ali fotokopijo glasovnice pošljete na naslov: Uredništvo Mojega zdravja, Dnevnik, d. d., Kopitarjeva 2 in 4, 1000 Ljubljana. Nekaj brezplačnih izvodov priloge Moje zdravje vas čaka na policah lekarn, glasovanje pa poteka tudi prek Dnevnikove spletne strani www.dnevnik.si/novice/zdravje/glasovnica. Ob koncu štirimesečne akcije bomo izbrali tri po vašem izboru naj lekarne in jih na sklepni prireditvi ob koncu leta nagradili, prvouvrščeno pa predstavili še v kratkem televizijskem spotu. Vaše sodelovanje v akciji bomo nagradili tako, da bomo v vsaki številki izmed vseh prispelih glasovnic (tistih, ki jih bomo v uredništvo prejeli po pošti, in tudi tistih, oddanih prek spleta) izžrebali dve in izžrebanca nagradili s 40 evri denarne nagrade ter z darilnim paketom podjetja Flegis v enaki protivrednosti.